Συγχαρητήρια επιστολή του ΑΣ ΠΑΟΚ δια του Προέδρου του κ. Αθαν. Κατσαρή προς την ΕΟΚ


Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δια του Προέδρου του κ. Αθαν. Κατσαρή, με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος απο την Εθνική Ομάδα Εφήβων, απέστειλε στον Πρόεδρο της ΕΟΚ κ.Βασιλακόπουλο, την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας, παρακολουθήσαμε όλοι μας την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής μας Ομάδας Εφήβων που οδήγησει εν τέλει στην μεγαλειώδη κατάκτηση του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτές της μεγάλης επιτυχίας, στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το team, που συνετέλεσαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Η οργανωμένη δουλειά και η βαρύτητα που δίνονται τα τελευταία χρόνια στις ομάδες μικρών ηλικιών απο την Ομοσπονδία, με την δική σας προσωπική επιτήρηση και μέριμνα, απέδωσαν καρπούς και είμαστε βέβαιοι, ότι και μελλοντικά θα μας δίνετε τέτοιες μεγάλες χαρές και διακρίσεις, που τόσο έχουμε ανάγκη ως έθνος που περνά μεγάλες δοκιμασίες. Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων Εθνική ομάδα ανδρών στο πανευρωπαϊκό (EUROBASKET 2015 Γερμανία, Γαλλία, Λετονία, Κροατία )»

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε και πάλι.

Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚΑΘΑΝ. ΚΑΤΣΑΡΗΣ


Top 4, Δημοφιλείς αναρτήσεις (Τελευταίες 7 ημέρες)

Οι αδερφές Άλλεν στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Στο Karabourno η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Φιλική ήττα από την Εθνική Ενόπλων (66-62)