Στο αθλητικό κέντρο Κολινδρού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους οι Κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑΣτο αθλητικό κέντρο Κολινδρού μεταβαίνουν οι Κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, από Δευτέρα και για μία βδομάδα όπου θα συνεχίσουν τη δεύτερη βδομάδα της επίπονης προετοιμασίας τους.

Στα τμήματα υποδομής του, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνεχίζει και δίδει ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα ώστε να αποτελούν πάντα τον αιμοδότη με νέο αθλητικό δυναμικό της Γυναικείας ομάδας. Οι στόχοι πάντα υψηλοί και η προσπάθεια μεγάλη, σ' όλα τα στάδια της προετοιμασίας.

Αυτοί είναι και οι λόγοι εξάλλου που επιλέχθηκε το σύγχρονο αθλητικό κέντρο Κολiνδρού για την συνέχεια εκεί της προετοιμασίας. Στο ύψωμα "καψαλός", σε μια πευκόφυτη πλαγιά απέναντι από τον οικισμό, που οριοθετείται από τη βαθιά χαράδρωση του "Μεντυμένου", υπάρχει το πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού σε έκταση 20.000 τ.μ.

Οι σύγχρονες και υψηλών προδιαγραφών αθλητικές εγκαταστάσεις του (ανοιχτό κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις) φιλοξενούν ομάδες και αθλητικές αποστολές απαιτήσεων.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων των φιλόδοξων αθλητριών μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!Top 4, Δημοφιλείς αναρτήσεις (Τελευταίες 7 ημέρες)

Οι αδερφές Άλλεν στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Στο Karabourno η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Φιλική ήττα από την Εθνική Ενόπλων (66-62)