Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών (pic) για την νέα αγωνστική περίοδοΞεκίνησε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, η προετοιμασία του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο PAOKSportsArena, όπου και θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και η ομάδα θα μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο του Κολινδρού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο προπονητής του τμήματος Βασίλης Μασλαρινός, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιήθηκε ακριβώς όπως τον είχαμε υπολογίσει και γι’ αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Κατσαρή. Είναι βασικό ότι η ομάδα ξεκινάει, έχοντας καλύψει το ρόστερ της και πλέον αυτό που απομένει σε εμάς είναι μέσα από σκληρή δουλειά να μπορέσουμε να ‘’χτίσουμε’’ ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του ονόματος του ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας, ενώ καλώ και εγώ από την πλευρά μου τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα μας.»

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, δήλωσε: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί, θέλουμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Καλωσορίζω τις νέες παίκτριες και θέλω να τις επισημάνω ότι είμαστε μια οικογένεια.

Στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας εύχομαι κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά τους, ενώ στις νεαρότερες σε ηλικία θα ήθελα να τις ευχηθώ να έχουν μια καλή χρονιά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο εκπαιδευτικό».Η ομάδα έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών αγώνων, που θα τη βοηθήσουν να «δεθεί» καλύτερα, ώστε οι νέες παίκτριες να «βρεθούν» μεταξύ τους.
Top 4, Δημοφιλείς αναρτήσεις (Τελευταίες 7 ημέρες)

Στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ η Ρένια Καρλάφτη!

Οι αδερφές Άλλεν στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!