Βασίλης Μασλαρινός | ΝΑΙ για ΠΕΜΠΤΗ (5) συνεχή χρονιά!!!Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, κ. Βασίλη Μασλαρινό.

Ο κ. Μασλαρινός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για πέμπτη συνεχή χρονιά προσπαθώντας να συνεχίσει το έργο το οποίο επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια στο τμήμα.

Εκτός από την πρώτη ομάδα υπό την επίβλεψή του, ο κ. Μασλαρινός θα έχει και το τμήμα νεανίδων του Συλλόγου που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ και την δεύτερη πανελλήνια θέση.

Κόουτς, καλή επιτυχία!!»


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ | ΝΑΙ για ΠΕΜΠΤΗ (5) συνεχή χρονιά !!! (σε γυναίκες και νεάνιδες)


Στην Α1 Εθνική

Τον Ιούνιο του 2014 καθήκοντα πρώτου προπονητή στην ομάδα ανέλαβε για πρώτη χρονιά

Α1 Εθνική 2014-15 : ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με 7 νίκες, 10 ήττες και 1 μηδενισμό. ] Στον τελικό βαθμολογικό πίνακα βρέθηκε στην 7η θέση σε σύνολο 10 ομάδων.


Α1 Εθνική 2015-16
:, στο οποίο έλαβαν μέρος 10 σύλλογοι, ο Π.Α.Ο.Κ. συγκέντρωσε 11 νίκες και 7 ήττες. Στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου τοποθετήθηκε στην 3η θέση, την υψηλότερη που έχει φτάσει ποτέ.  .

Στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τη χρονιά αυτή στην τελική φάση (Final Four) του θεσμού, κατακτώντας τελικώς την τρίτη θέση. Στο Μικρό Τελικό πήρε τη νίκη με σκορ 58-66 απέναντι στον Αθηναϊκό.

Α1 Εθνική 2016-17 : Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Κανονική Περίοδο στην 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, απέναντι σε 11 αντίπαλους συλλόγους. Ο απολογισμός της ήταν 12 νίκες και 10 ήττες


Top 4, Δημοφιλείς αναρτήσεις (Τελευταίες 7 ημέρες)

Αγιασμός στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ η Ρένια Καρλάφτη!