Ξεκίνησε η χρονιά για τις νεάνιδες και κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (φωτογραφίες)Ξεκίνησε η χρονιά για τις νεάνιδες και κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με τη συνάντηση που έγινε στο PAOK SPORTS ARENA. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αθλήτριες με τους γονείς τους, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο καθώς και εκπρόσωποι της διοίκησης του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Πιο συγκεκριμένα από το τεχνικό επιτελείο έδωσαν το παρόν οι Βασίλης Μασλαρινός (προπονητής γυναικών και νεανίδων), Νίκος Παπαδόπουλος (προπονητής κορασίδων), Άγγελος Αγγελίδης (βοηθός προπονητής γυναικών και νεανίδων και προπονητής παγκορασίδων), Άρης Ταρπάγκος (γυμναστής), Κοσμάς Δάγκουλας (προπονητής ακαδημιών), Αντώνης Χαλιμούρδας (φυσιοθεραπευτής), Θόδωρος Πολυμένης (τεχνικός σύμβουλος). Το πάνελ συμπλήρωσαν οι Στέργιος Φίλιος και Αριστείδης Ζέρβας.

Αρχικά απευθύνθηκε χαιρετισμός, μέσω του Αριστείδη Ζέρβα, από τον Βασίλη Αγγελίδη, γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ήταν εκτός Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο όλα τα μέλη του πάνελ που καλωσόρισαν τις αθλήτριες και τους γονείς τους, ενημέρωσαν για τους στόχους της χρονιάς και συζήτησαν για αγωνιστικά θέματα.

Τέλος έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα προπονήσεων.


Top 4, Δημοφιλείς αναρτήσεις (Τελευταίες 7 ημέρες)

Καρδιολογικός έλεγχος για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Οι αδερφές Άλλεν στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ η Ρένια Καρλάφτη!

«Γεμίζει» το Παλατάκι!